MVV Aanvraag

Machtiging tot voorlopig verblijf

Over ons

internetrechtMvv Aanvraag is een organisatie met juristen die gespecialiseerd zijn  in het Vreemdelingenrecht alsmede privaatrecht. Wij helpen al sinds 2004 mensen met het doen van MVV aanvraag (TEV-aanvraag)  met als doel familie en gezien. Wij hechten veel waarde aan gezinshereniging, waardoor wij ons volledig inzetten om een optimaal resultaat te bereiken. Wij werken samen met toonaangevende advocatenkantoren die tevens gespecialiseerd zijn in het Vreemdelingenrecht. Wanneer onze juristen ergens niet uitkomen, kunnen wij altijd rekenen op de deskundigheid en advies van onze (externe) advocaten.

Het komt vaak voor dat sommige mensen in Nederland de Nederlandse taal niet (goed) machtig zijn. Onze juristen helpen u graag bij het doen van een MVV aanvraag  (TEV-aanvraag)  in de taal die u spreekt. Onze juristen zijn de volgende talen machtig: Nederlands, Engels, Duits, Turks, Pakistaans en Marokkaans.

Wilt u contact opnemen met een van onze juristen, dan gelieve het formulier in te vullen. Wilt u liever telefonisch contact opnemen, dan gelieve het formulier ‘ bel mij terug’ in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen.

Ontwerp & realisatie ademak.nl

top